Led oss ut i fristelser!
Våre ambisjoner er store – og vi forvalter sterke merkevarer som ikke går på kompromiss med kvalitet. Vi er heller ikke redd for å utfordre der andre kjører tradisjonelt og sikkert. Nå ser vi etter en menneskekjenner som skal være med å ta Gnag til neste nivå. Verdiene oppsummeres som samlende, mangfoldig, åpen, profesjonell, nytenkende og uredd.
I rollen som daglig leder vil du få jobbe med et bredt spekter av oppgaver som krever struktur, kreativitet og driv. Du må kunne balansere økonomiske og strategiske oppgaver på tvers av flere avdelinger og se en større helhet. Gnag driver komplimenterende virksomhet sammen med de andre aktørene på Tou. Du vil også få samarbeide med gründer og kreativ leder i Gnag - en av Norges aller dyktigste kokker, Arnt Skjerve.
Vi er en stolt del av Tou-paraplyen hvor vi jobber sammen for å utvikle og forsterke vår kulinariske retning. Både i form av konsepter og serveringstilbud, men også som en del av et rikt matfylke.
Arbeidsoppgaver:
- Lede driften og videreutvikle Gnag til et av regionens ledende matkonsern
- Strategiarbeid i samarbeid med styret, og proaktivt benytte kompetansen som finnes både i styret og hos konsernets eiere
- Organisasjons- og forretningsutvikling med mål om å skape bærekraftig vekst basert på selskapets verdier
- Videreutvikle vårt gode samarbeid med Tou for å koordinere arrangementer som inkluderer matservering, for eksempel Spiselig Byfest, Whats’ Brewing og Pride
- Videreutvikle Gnag som en sentral og raus aktør i Østre bydel
For å lykkes i rollen må du være en verdi-drevet person med en genuin interesse for forretningsutvikling. Dette er en mulighet til å jobbe i et ambisiøst vekstselskap med uante muligheter innenfor det eksperimentelle kjøkkenet. Det finnes et uforløst kommersialiseringspotensiale i enkelte forretningsområder. Hva skal, bør og kan mat være?
Hvem er du?
Den vi ser etter har relevant erfaring fra ledelse, inkludert økonomi- og personalstyring. Du er resultatorientert og tenker helhet i alt du gjør. Det er viktig at du kommuniserer godt med omverden og er en naturlig nettverks- og relasjonsbygger. I en hektisk hverdag med litt damp og kok har du evne til å ta raske beslutninger, samtidig må du legge til rette for nye konsepter i utviklingen av selskapet. Det er selvsagt at du har stor interesse for mat og drikke.
Gnag tilbyr:
- Støtte, rådgiving, kompetansepersoner og rom til å feile
- Albuerom til å skape – påvirke og sette ditt avtrykk
- En helt unik rolle der du får jobbe med mennesker som lever og ånder for faget sitt
- Mulighet til å lede og utvikle et matkonsern som ikke er samlebånd og posemat
- Ansattfordeler på hele Tou og selskapets innhold
- Som det matkonsernet vi er og kvaliteten vi står for – så har vi selvsagt konkurransedyktige betingelser og alt som følger med
Noe for deg?
Vi ser frem til å motta din søknad og CV, og gleder oss til å bli kjent med deg og dine kvalifikasjoner. Tou Scene er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.
Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Cecilie Kleppe på mobil 412 43 220 eller Hilde Solem på mobil 994 61 487 for å få vite mer! Eller send inn din CV.